Integratie

Wij plaatsen je vacature automatisch door op werk.nl en talentee en 20+ andere vacature sites. Adverteren op nichesites en delen via social media kan ook, en er is plaats voor interne vacatures en talentenpool Netwerk.

Vindbaarheid ons bedrijf staat nu op meer dan 51+ online sites vermeld.

Vacatures Portaal 32 EU. Landen en Talentee Portaal NL. 12 regio.

~

100% Paperless

Self-onboarding van kandidaten en opdrachtgevers met Invite®

Wij werken 100% paperless inclusief digitale handtekening van DocuSign.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is met ingang van 25 mei 2018 in de gehele EU van toepassing. Deze verordening vervangt de huidige privacywet, de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Overstapservice

Klant worden is simpel. Jij vul de Werkgeversformulier volledig in en Werknemersformulier wij regelen de rest. Tijdens je overstap kun je gewoon blijven produceren, toezicht houden aan je flexwerker.

Groeien zonder werkgeversrisico maar met behoud van regie, je eigen personeel met payrollen. Tijdelijk of structureel jij bepaalt zelf wie je in dienst neemt en tegen welk salaris.

Over ons  

HR-M Services en het overnemen of verkleinen van 0% werkgeversrisico’s. Grote en kleine werkgevers, profit en non-profit, van bouw tot horeca, onze specialisten kennen elke CAO… All-in-Prijs

Op zoek naar personeel? Direct versterking nodig of werkgeverschap en salarisadministratie uitbesteden?

Klant worden is simpel. Jij vul de Werkgeversformulier volledig in en Werknemersformulier wij regelen de rest. Tijdens je overstap kun je gewoon blijven produceren, toezicht houden aan je flexwerker.

Werknemers zijn bij ons door toepassing van inlenersbeloning verzekerd dat ze hetzelfde salaris ontvangen als overige personeelsleden en dat ze volgens de cao van de opdrachtgever worden betaald.

  • Werving en Selectie 100% 100%
  • Detacheren 100% 100%
  • Uitzenden 100% 100%
  • Payrolling 100% 100%
  • NEN 4400-1 Certificering SKA Vlees 100% 100%
  • Salaris en Pensioen, Stichting en Vereniging (Club) 100% 100%
  • Netwerk voor Werknemer Community voor Werkgever 10% 10%
  • Erkend referent IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst) 100% 100%
Hans Roerig

Hans Roerig

Financieel in een gezonde balans

Mobile. 06-40316962 Website. www.budgetcoachhansroerig.nl

Bewindvoering en Budgetbeheer nazorg: de laatste fase van het coachingstraject bestaat uit nazorg. In deze fase heeft u alle kennis in huis om uw financiën in evenwicht te houden, en houdt de budgetcoach slechts een vinger aan de pols. Aangesloten bij: Vereniging van Nederlandse Budgetcoaches (NVVBC).

Rotterdam

Rotterdam

Intermediair

Martin Erat (Sector specialist)

Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O) Penitentiaire inrichting, Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O) Interne bijstands Team, Training 2 op 1 cel, Beveiliging, Pedagogische Rijksinrichting Jeugdigen en gehandicapten zorg, Zorg en Dienstverlening, Sport en Spel Federatie van erkende bodybuilding instructeurs en fitness en Elementaire zelfverdediging!

Social media & Community

Social media & Community

Onze dienstverlening zijn korte lijnen en een direct contact tussen u en onze Intermediair.

Als secretaresse speel je een belangrijke rol op kantoor. Je maakt afspraken, ontvangt bezoekers, regelt uitnodigingen voor vergaderingen en besprekingen, je verzorgt de post en houdt dossiers bij. Een veelzijdig beroep waarbij het belangrijk is dat je goed kunt organiseren.

Assen

Assen

Intermediair

Galiet Pico Bachelor HRM (Sector specialist)

Horeca en Export 

Erkend referent IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst) aanvraag vergunning bij minimale Payroll contract van 1 jaar. Taal: Engels, Duits, Arabisch en Nederlands.

Supervision HRM

Supervision HRM

CEO

Arbeidsmarkt voor inwoners en werkgever regio subsidiemogelijkheden, vacatures en sociaal ondernemen, HRM inzetbaarheid van (talent) ontwikkeling en door loopbaan van je medewerkers die verder willen ontwikkelen, scan, coachingstraject en loopbaantraject. Werken als branche expert intercedenten vanuit een kantoor op een locatie.

Marga Plieger

Marga Plieger

Advies & Coaching

Mobile. 06- 54956295 Website. www.pliegertraining.nl

Krachtige en zelfverzekerde professionals beschikken over een aantal vaardigheden. Vaardigheden die u, naast uw vakkennis, helpen om meer effectief te zijn. Die vaardigheden leert u bij Plieger Training. Wij leveren succesvolle trainingen waarmee u uw prestaties verbetert.

Circulaire Economie

Circulaire Economie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij werken 100% paperless inclusief digitale handtekening van DocuSign.

Translate »