Payroll integratie

Wij plaatsen je vacature automatisch door op werk.nl en talentee en 20+ andere vacature sites. Adverteren op nichesites en delen via social media kan ook, en er is plaats voor interne vacatures en talentenpool Netwerk.

Vindbaarheid ons bedrijf staat nu op meer dan 51+ online sites vermeld.

Inhuurmarktplaats: Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte Freelancer (ZzP’er). Afgesteld op jou persoonlijke wensen, talenten en opleiding.

Starters, ZzP'er en Non-EU Netwerk

Community: Elevator Pitch Starters Netwerk;

In een paar klikken en zet onbekende bezoekers in waardevolle gebruikers. Laat ze om profielen te creëren, met elkaar omgaan en nuttige informatie te delen en tot een opdracht.

Marktplaats: Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job. Afgesteld op jou persoonlijke wensen, talenten en opleiding.

Wij werken 100% paperless inclusief digitale handtekening van DocuSign.

Overstapservice

Klant worden is simpel. Jij vul de Werkgeversformulier volledig in en Werknemersformulier wij regelen de rest. Tijdens je overstap kun je gewoon blijven produceren, toezicht houden aan je flexwerker.

Groeien zonder werkgeversrisico maar met behoud van regie, je eigen personeel met payrollen. Tijdelijk of structureel jij bepaalt zelf wie je in dienst neemt en tegen welk salaris.

Self-onboarding van kandidaten en opdrachtgevers met Invite® 

Over ons  

Ons portfolio kent 5 categorieën:

Uitzendbureau– Payroll in alle mogelijke branches aan flexwerkers in (NL) (EU);

Fiscaal+ Administratieve dienstverlening op Payroll, salarisadministratie voor (Eenmanszaken en Start-ups) Freelancer.

Netwerk een ( Elevator Pitch starters netwerk ) in een paar klikken en zet onbekende bezoekers in waardevolle gebruikers. Laat ze om profielen te creëren, met elkaar omgaan en nuttige informatie te delen en tot een opdracht;

Projecten (in alle mogelijke branches) herstel, reparatie, onderhoud en productie op payroll een Community van je eigen Zaak.

Kennismigranten in dienst nemen Non-EU Personeel afgestudeerd aan een Universiteit; (Talentenbank) Pitch je CV.

  • Talentbank 100%
  • Helpdesk 100%
  • All-in tarief 100%
  • All Sector CAO 100%
  • Freelancer vs PayrollZzP 0% risico 100%
  • PayrollZzP 0% Administratie 100%
  • PayrollZzP 0% inverstering 100%
  • PayrollZzP 0% de WET DBA 2018 100%
2 Payroll Contract, Vacature/Open

2 Payroll Contract, Vacature/Open

Supervision social media strategie & Community in 390 gemeenten, onze dienstverlening zijn korte lijnen en een direct contact tussen u en onze Intermediair.

Als secretaresse speel je een belangrijke rol op kantoor. Je maakt afspraken, ontvangt bezoekers, regelt uitnodigingen voor vergaderingen en besprekingen, je verzorgt de post en houdt dossiers bij. Een veelzijdig beroep waarbij het belangrijk is dat je goed kunt organiseren.

7 Under Construction

7 Under Construction

Supervision Contracting

Payroll Contract, Vacature/Open

Supervision HRM & Coaching intermediair

Arbeidsmarkt voor inwoners en werkgever regio subsidiemogelijkheden, vacatures en sociaal ondernemen, HRM inzetbaarheid van (talent) ontwikkeling en door loopbaan van je medewerkers die verder willen ontwikkelen, scan, coachingstraject en loopbaantraject.

Inhouse Services werken als branche expert intercedenten vanuit een kantoor op een locatie.

Gratis workshops: en 8x per jaar netwerkbijeenkomsten ter bevordering van vakkennis en het delen van ervaringen met collega’s uit de flexbranche van ons Backofficer @ join us. I would like to help you!

CEO | Uitzend- Payroll Adviseurs

CEO | Uitzend- Payroll Adviseurs

Ik ben Jerrel Doelatip- Boerhof 28 jaar sector Bouw & Onderhoud en Adm. Dienstverlening

Afstudeerrichting; Financiële Administratie,- Operationeel Management,- Personeel en Organisatie,- Marketing,- Financieel
Management,- Opstellen van een Ondernemingsplan,- Bedrijfsleider,- Uitvoerder Bouw en Onderhoud Projecten,-
Bestekken en Calculaties,- Geautomatiseerd Calculeren,- Kader en Ondernemersopleiding in
het Schilders- Afwerking- en Glaszetbedrijf, Bouwkunde, Specialisatie Wonen MK,- Financiën fiscaliteit en taxaties,- Vastgoedeconomie,- Juridische aspecten l/ll.

Vakkennis; 17 jaar ondernemer, Flexwet & CAO, Pension Discover Automatic Software, Adm dienstverlening software zoals SnelStart, Reeleezee nog 5 anderen enz, Certificaat- Makelaardij O.G. opleiding niet afgemaakt, Wet DBA ( Private Payroll Constructie ) oplossing van problemen en risico, VvE Onderhoudsplan en Advies, Calamiteiten calculator 24/7 Schade en Herstel, Circulaire Netwerk, Publisher, Blogger en Uitzend Adviseurs op Payroll =Starters PayrollZzP- ZzP eenmanszaak- MKB- Netwerk and Moor..!

4 Intermediair / Online / Rotterdam

4 Intermediair / Online / Rotterdam

Intermediair ZzPBV

Martin Erat (Sector specialist en of Bedrijven specialist) @ join us. I would like to help you!

Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O) Penitentiaire inrichting, Dienst Vervoer & Ondersteuning (DV&O) Interne bijstands Team, Training 2 op 1 cel, Beveiliging, Pedagogische Rijksinrichting Jeugdigen en gehandicapten zorg, Zorg en Dienstverlening, Sport en Spel Federatie van erkende bodybuilding instructeurs en fitness en Elementaire zelfverdediging!

CEO ZzP | Nobu Nakamura | Rolde

CEO ZzP | Nobu Nakamura | Rolde

Schilder. Glas. Afbouw

Gezel Schilder Niveau 1|2|3

Afstudeerrichting; Ondernemerschap MBO Niveau 4. Erkend Leerbedrijf S-BB. Erkend OnderhoudNL Garantie. Offerte en Factuur Administratief Boekhouding.

Bedrijf 1x Schilder. Glas en Afbouw Nobuschilder.nl (www.sgpvakman.nl) Netwerkapp

CEO ZzP | Uitzend- Payroll Adviseurs

CEO ZzP | Uitzend- Payroll Adviseurs

Circulaire EURES-baan Expert in export, Fiscalist, Kennismigrant en Horeca MKB

Afstudeerrichting; Universiteit te Egypte (Export) Master en Hanze hoge school te Groningen (Bedrijfseconomie) Bachelor.

Bedrijf 1x Pizza/Assen (Verhuurd/Koop) overige bedrijf op payroll in oprichting.

Bedrijf 1x Schilder. Glas en Afbouw Piccobelloschilder.nl (www.sgpvakman.nl) Netwerk

Werknemer 10 (Flex) en payroll.

3 Payroll Contract, Vacature/Open

3 Payroll Contract, Vacature/Open

Supervision HRM & Coaching intermediair

Arbeidsmarkt voor inwoners en werkgever regio subsidiemogelijkheden, vacatures en sociaal ondernemen, HRM inzetbaarheid van (talent) ontwikkeling en door loopbaan van je medewerkers die verder willen ontwikkelen, scan, coachingstraject en loopbaantraject. Inhouse Services werken als branche expert intercedenten vanuit een kantoor op een locatie.

5 Under Construction

5 Under Construction

Ambassadeur en Monitoring Drenthe

Een ambassadeur of ambassadrice is een persoon die de regering van zijn of haar land vertegenwoordigt bij een ander land of bij een internationale organisatie, bijvoorbeeld de NAVO of de Verenigde Naties. Formeel vertegenwoordigt een ambassadeur dan het staatshoofd.

Tegenwoordig kan een ambassadeur ook een vertegenwoordiger zijn van een organisatie of groep voor promotionele doeleinden. Ambassadeur en of Monitoring Drenthe voor een Starters Netwerk Community.

Translate »