De opdrachten marktplaats is onze oplossing waarmee uw organisatie de markt van zelfstandige professionals en of particulier kan ontsluiten. Professionals kunnen zich inschrijven op uw klussen in de Bouw en Onderhoud. U kunt vervolgens aanvragen uitzetten naar de ingeschreven professionals.
Plaats een klus en zoek een vakman regio in 390 gemeenten.

 

Suspendisse

Selectieproces, Diploma, Certificaten en VOG
Al onze professionals hebben een grondige selectieproces ondergaan, met onder andere een persoonlijk intakegesprek zodat wij er zeker van zijn dat ze ervaren en betrouwbaar zijn. Alle professionals die actief zijn op ons platform zijn in het bezit van een vak Diploma, bij constructief werk een CAR-verzekering eventueel VCA, ISO standards, NEN norm Certificat en Verklaring Omtrent Gedrag zodat wij er zeker van zijn dat ze niet in aanraking met Justitie zijn geweest.

Onder vakman of vakvrouw verstaan we iemand die zich bekwaam heeft in een of slechts enkele activiteiten binnen zijn of haar vakgebied. Hij of zij verstaat zijn vak zoals het heet in het spraakgebruik. Dat kan zijn het handmatig en/of machinaal maken van producten. De meeste van de daarvoor benodigde vaardigheden worden in de praktijk geleerd. In de opleidingsperiode volgt zo’n iemand vaak een dag- of dagdeel theorie aan een of een opleidingsinstituut ter ondersteuning van zijn vakkennis en vaardigheden.

De inhuurmarktplaats is onze oplossing waarmee uw organisatie de markt van zelfstandige professionals kan ontsluiten. Professionals kunnen zich inschrijven op uw marktplaats. U kunt vervolgens aanvragen uitzetten naar de ingeschreven Professionals, of zelf zoeken in uw database.

Een marktplaats kan ook worden gebruikt om de inhuur van externe consultants beter te beheersen. Als het onduidelijk is welke afdelingen consultants inhuren of onduidelijk is waarom er wordt ingehuurd, dan kan ons systeem helpen in het proces om deze inhuuraanvragen te centraliseren. Hierdoor kunt u regie voeren over de instroom van externe inhuur en oneigenlijke inhuur reduceren.

Plaats uw project en ontvang concurrerende biedingen van freelancers binnen enkele minuten. Onze reputatie systeem maakt het gemakkelijk om de perfecte freelancer voor uw baan te vinden. Het is de eenvoudigste en veiligste manier. Het werk online! Inhuren expert freelancers. Miljoenen kleine bedrijven gebruiken Freelancer om hun ideeën om te zetten in realiteit.

 

Over auteur.
Translate »