Circulair de Economie

Projecten Netwerk

Pitch je Onderhoud, Productie; Webdesign, mobiele app ontwikkeling, tex schrijver, ontwerp, Herstel & Reparatie. Bekijk flexkrachten CV (Werknemer matchen) en overig projecten.

www.werknemerwerkgever.nl

WERKNEMER WERKGEVER 

Start een eigen bedrijf als PayrollZzP of PayrollZzP!BV (Bescherming privé vorderingen)

Schakel je PayrollZzP in, dan zijn al je risico’s gedekt. Van pensioen tot WW en van arbeidsongeschiktheid tot Ziektewet. Je krijgt namelijk een contract bij PayrollZzPBV en komt daarmee bij ons op de loonlijst. Op die manier kun jij zorgeloos ondernemen, terwijl wij alle belastingtechnische en administratieve taken uit handen nemen.

Geen KvK-inschrijving nodig, je kunt dus snel starten.

Een overzicht van door Payroll ZzP gedekte risico’s;

 • Ziektewet (ZW)
 • Werkloosheidswet (WW)
 • Wet Arbeidsongeschiktheid (WAO)
 • Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA)
 • Pensioen
 • Ziektekostenverzekering (particulier geregeld, niet vanuit UWV)
 • Aansprakelijkheid
 • Vrij van transitievergoeding

Promoot jezelf kansen voor WW’er, Bijstand gerechtigde (WWB), langdurige werkloze 50-Plus’er en 65+ verhuur je zelfs als PayrollZzP Netwerk voor Starters Registreren =Gratis.

Top 10 populairste beroepen

Uurtarieven in 50 beroepen

w

Community Netwerk

Contact maken met andere leden in uw gemeenschap en start een directe chat! Ontdek hoe andere leden zaken doen, of ontmoet-up voor een kopje koffie!

www.ikzoekwerkikzoekpersoneel.nl

IKZOEKWERKIKZOEKPERSONEEL.NL

Boekhoudprogramma en belasting

Als eenmansbedrijf zzp’er of mkb’er heb je een modern boekhoudprogramma nodig. Alleen met zo’n programma zie je meteen hoeveel je écht overhoudt.Een innovatief boekhoudprogramma dat met je meedenkt en je inzicht geeft in te reserveren bedragen.

Het is allereerst belangrijk om te weten dat je tijdens de boekhouding te maken krijgt met twee belastingen:

De omzetbelasting wordt weliswaar op jouw rekening gestort, maar het geld is niet van jou. Je bent een soort doorgeefluik: ieder kwartaal betaal je alle btw-bedragen aan de Belastingdienst. Wijst jouw boekhouding uit dat je een bruto inkomen van 10.000 euro hebt? Dan is de omzetbelasting 2.100 euro.

De exacte inkomstenbelasting is lastiger te berekenen. De vuistregel dat een derde van je netto winst bestemd is voor de Belastingdienst klopt niet altijd. Dat zou betekenen dat je 7.000 euro aan belastinggeld moet reserveren, als je 21.000 euro hebt omgezet. In werkelijkheid bestaan er (starters)regelingen die jouw boekhouding qua resultaat enigszins positiever maken. Sommige ondernemers beweren zelfs dat je het goed hebt gedaan als je veel inkomstenbelasting betaalt. Ook hierbij helpt een boekhoudprogramma, om in te zien wat van toepassing is op jouw onderneming.

Rondje VAN DE Zaak

Visitekaartjes 4x 100

Aansprakelijk 0% vs 100%

PayrollZzP  vs Eenmanszaak de WET DBA

Starters Netwerk

Starters Pitch iD je CV van je Zaak. Event en workshop plaatsen mogelijk vraag naar de mogelijkheden voor Leden en Partners? Downloaden van  document en whitepaper.

www.decoachondersteunt.nl

DE COACH ONDERSTEUNT .NL

Wat is het verschil tussen training en coaching? Wat is Coaching of training

Start een eigen bedrijf van uit de WW of bijstand met een voorbereidingskrediet van € 2.718,00 op grond van artikel 6 of Artikel5 voorbereidingsperiod? Overleg met uw begeleider gemeente/UWV.

Artikel 5. Voorbereidingsperiode € 4.000,00 Artikel 6. Voorbereidingskrediet € 2.718,00

1e jaar +/- € 4.000,- voor 1 jaar Training & Coaching niet gebonden aan een tijd of een dag. Doe eerst je werk of dagelijkse ritme. En kom dan langs als je voor een training & coaching en netwerken nodig hebt. Eventueel op locatie!

Wij lopen samen met u alle stappen door die voor u van belang zijn bij het opstarten van uw nieuwe bedrijf. Tijdens het proces verwijzen we u door naar de juiste instanties eventueel met begeleiding, training en coaching. 

PayrollZzP 0% vs Eenmanszaak 100% WA

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), voorbereiding kosten +/- € 4000,- type Onderneming Investering € ..! Terugkerende kosten p.p.per jaar kosten +/- € 7.000,- tot 10.000,- (investering, administratie en overig verzekeringen. Bij inhuur de WET DBA van toepassing 2018. werkdruk 1225/2450 uur per jaar). Dekking prijs 2017 uurloon € 42,95,- exclusief. BTW  minimaal bij een start van een eenmanszaak, wanneer je zelf personeel in dienst neemt per uur € 60,- exclusief. BTW

 

EINDE EENMANSZAAK

EINDE EENMANSZAAK

Termijnen (vaak 3 jaar) aan vast

EINDE EENMANSZAAK? De laatste veranderingen op het gebied van personeel en organisatie hebben grote consequenties voor elke ondernemer. De transitievergoeding is daarbij een belangrijk punt. Even maar een voorbeeld. U hebt als ondernemer een eenmanszaak of vennootschap onder firma (v.o.f.) en u hebt vijf werknemers. Stel u bent op leeftijd en kunt de onderneming niet verkopen maar u wilt stoppen met uw bedrijf. Ook bij stoppen moet u als werkgever de rechten en plichten respecteren en hebt u te maken met de dienstjaren en onder andere de transitievergoeding. Bij een bedrijf met langdurige dienstverbanden kan dit al snel oplopen tot € 100.000,- tot in een bepaald geval zelfs € 150.000,-. En wanneer u een eenmanszaak of v.o.f. hebt, dan bent u dus hoofdelijk en privé aansprakelijk. Is het hebben van een eenmanszaak of v.o.f. dan nog wel wenselijk, wanneer u weet dat dit u als een zwaard van Damocles privé boven het hoofd gaat hangen? Daarnaast loopt u bij een eenmanszaak en v.o.f. ook nog andere hoofdelijke risico’s in verband met garanties en andere claims. Alle leuke financiële fiscale faciliteiten ten spijt, vraag ik mij af of het nog wel van deze tijd is om een eenmanszaak of v.o.f. te hebben. Ondernemers: Betaal liever per jaar wellicht iets meer belasting (als dit al van toepassing is!) en zie deze extra belasting maar als een verzekeringspremie voor uw goede ‘nachtrust’ in verband met bovengenoemde problemen. Samengevat: Maak als ondernemer een ‘rekensommetje’ en beslis tijdig bij het omzetten van een eenmanszaak en v.o.f. naar een BV-constructie. Doe dit wel op tijd want er zitten termijnen (vaak 3/5 jaar) aan vast.

Inhuurmarktplaats; Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte Freelancer (ZzP’er). Afgesteld op jou persoonlijke wensen, talenten en opleiding.

Marktplaats; Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job. Afgesteld op jou persoonlijke wensen, talenten en opleiding.

Basisinkomen met vormen van regelvrije bijstand binnen de kaders van de Participatiewet mogelijk bij uw gemeenten.

Tracking App & Docs

Tracking App & Docs

Exclusief

Exclusief; Tracking App & Docs features mobile (websites, webshops en online marketing) niet gratis, bij minimaal 30/90 starters

€ 74,- p.p.p maand verkoop excl. BTW 21%

Door de vele features en toepassingsmogelijkheden zijn de apps geschikt voor vrijwel alle bedrijven in uiteenlopende branches. Van restaurant tot kapperszaak, van groothandel tot chemiebedrijf en van woningcorporatie tot uitzendbureau. De app geheel aan de huisstijl van je bedrijf of organisatie zelfs te aanpassen. Zowel de app als de back-end zijn volledig Nederlandstalig. De apps zijn te downloaden via de App Store, de Google Play Store en de Windows Store.

Draai aan de knoppen en mix je eigen app. Al je online platformen en je sociale media integreer je eenvoudig in je app. Meer dan 50 kant en klare bouwblokken en uitgebreide ontwerpmogelijkheden. Daar hoef je echt geen technisch genie voor in te huren.

Crowdfunding promoot jezelf, je muziek je Zaak Tracking App vraag een (Donatie) het is maar een iD aan 15% t/m 35% Circulaire Discount aan donateurs en of een gratis app voor je Circulaire opdrachtgever. Een Community voor je zelfs en all je klanten..!

Crowdfundingplatforms in NL of Google App Crowdfunding.

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Terwijl u aan het werk bent, kunt u schade veroorzaken aan de spullen van iemand anders. Materiële schade, heet dat. U maakt bijvoorbeeld een vlek in de vloerbedekking van uw klant. En u moet de schoonmaakkosten betalen. U kunt ook letsel veroorzaken. Dat betekent dat iemand zich bezeert door uw schuld. Iemand kan bijvoorbeeld over uw gereedschap struikelen. Voor dit soort gevallen sluit u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u als zzp’er voor beroepsfouten. Dat zijn vergissingen, verkeerde adviezen, of verkeerde berekeningen door bijvoorbeeld advocaten, architecten of bewindvoerders. Foute adviezen of verkeerde berekeningen kunnen leiden tot veel financiële schade. Een ondernemer die zo’n beroepsfout maakt, kan daarom aansprakelijk worden gesteld voor deze financiële schade. Een gewone bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt zulke schade niet. Daarom is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering belangrijk.

Alles-in 1

Alles-in 1

Circulair Discount Inclusief; 21+ items bij minimaal 30/90 starters (Netwerken en Lobbyen for Free en Discount)

 • p.p.p. 4.000,00 Euro per jaar
 • Online software boekhouden +scan App
 • Fiscaal jurist (30/90 Starters)
 • Maatschappelijk werker (90 Starters)
 • Juridische hulp (60/90 Starters)
 • Netwerk & Community Website 1/3 (30/90)
 • Partner van (9+) branche sector lidmaatschap
 • Events of gratis naar een workshop in NL
 • Tracking App & Docs features mobile (websites, webshops en online marketing) (30/90 Starters)
 • BTW nr. NL
 • Inschrijven als eenmanszaak
 • Bank online betaalrekening met rente
 • Domeinnaam.nl en .com (1 jaar)
 • Begeleiding, Training & Coaching
 • Visitekaartjes 4x 100
 • Groep OV-Chipaccount (30/90 Starters)
 • Unlimited Cloud Data; naar vast en Mobiel
 • Discount Circulaire marge 40% op personeel
 • Discount Leden 35% korting
 • Discount 35% tot 70% kortingen bijvoorbeeld op overig verzekeringen;
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? (!!!)
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering? (!!!)
Boekhoudprogramma

Boekhoudprogramma

Als zzp’er of mkb’er heb je een modern boekhoudprogramma nodig. Alleen met zo’n programma zie je meteen hoeveel je écht overhoudt.Een innovatief boekhoudprogramma dat met je meedenkt en je inzicht geeft in te reserveren bedragen.

Het is allereerst belangrijk om te weten dat je tijdens de boekhouding te maken krijgt met twee belastingen:

De omzetbelasting wordt weliswaar op jouw rekening gestort, maar het geld is niet van jou. Je bent een soort doorgeefluik: ieder kwartaal betaal je alle btw-bedragen aan de Belastingdienst. Wijst jouw boekhouding uit dat je een bruto inkomen van 10.000 euro hebt? Dan is de omzetbelasting 2.100 euro.

De exacte inkomstenbelasting is lastiger te berekenen. De vuistregel dat een derde van je netto winst bestemd is voor de Belastingdienst klopt niet altijd. Dat zou betekenen dat je 7.000 euro aan belastinggeld moet reserveren, als je 21.000 euro hebt omgezet. In werkelijkheid bestaan er (starters)regelingen die jouw boekhouding qua resultaat enigszins positiever maken. Sommige ondernemers beweren zelfs dat je het goed hebt gedaan als je veel inkomstenbelasting betaalt. Ook hierbij helpt een boekhoudprogramma, om in te zien wat van toepassing is op jouw onderneming.

Translate »