Budgetcoach HELP

Wat kan een Budgetcoach zoal voor u betekenen ?

Een budgetcoach zal eerst een intakegesprek met u doen. Tijdens dit gesprek krijgt de coach een beeld van uw financiële situatie en zal hij u vertellen hoe hij te werk zal gaan.

Om een goed overzicht te krijgen van uw financiën, is het noodzakelijk dat u de financiële administratie op orde gaat brengen. Is dat niet het geval, dan zal de budgetcoach u tips geven om een overzichtelijke en gemakkelijk bij te houden administratie op te zetten.

Overzicht : zodra de administratie op orde is, kan er begonnen worden met het budgetmaandoverzicht. In dit overzicht, staan al uw inkomsten en uitgaven. Hierdoor is gelijk inzichtelijk waar u veel aan uitgeeft en waar u op besparen kan.

Nazorg: de laatste fase van het coachingstraject bestaat uit nazorg. In deze fase heeft u alle kennis in huis om uw financiën in evenwicht te houden, en houdt de budgetcoach slechts een vinger aan de pols.

Aangesloten bij: Vereniging van Nederlandse Budgetcoaches (NVVBC) Tel. 06-40316962 (Hans Roerig) Bewindvoering en Budgetbeheer of www.budgetcoachhansroerig.nl

Translate »