Werkbonnen

Gebruik Documenten om klantgegevens, materialen en werkzaamheden vast te leggen in digitale werkbonnen. Met handtekening, foto en tijdregistratie.

l

Inspecties

Maak je inspectieformulieren digitaal en realiseer efficiënte, effectieve en kwalitatieve inspecties. Voeg praktische functies toe zoals foto’s uploaden, geolocatie, beschrijvingen en handtekening.

Instructies

Stuur opdrachten, notities, instructies of berichten naar de mobiele gebruikers.

h

Aanvraagformulieren

Onmisbaar op vrijwel elke website of app: een digitaal aanvraagformulier. Toe te passen op uiteenlopende manieren, zoals het aanvragen van meer informatie, producten, brochures, etc.

i

Leaflets

In het digitale tijdperk waarin we leven zijn online leaflets haast niet meer weg te denken. Creëer je eigen leaflets, in de stijl die jij wenst, en koppel ze aan je website of app.

Nieuws feed

Laat je nieuwskanalen (RSS feeds) zien aan de gebruikers van je app.

Locaties

Koppel Google Maps, Foursquare of Yelp aan je app en presenteer je locatiegegevens, routes, events en aanbiedingen op social media.

Locaties

Toon je agenda in de app en plaats belangrijke data, evenementen en afspraken door in je telefoonagenda.

Video’s

Koppel je YouTube- of Vimeo-kanaal aan de app en maak alle door jou gepubliceerde video’s zichtbaar.

Profielpagina

Plaats alle gegevens van je bedrijf, of van jezelf, eenvoudig en overzichtelijk in je app!

Social Media

Betrek de gebruikers van je app ook bij je social media activiteiten en integreer social media kanalen als Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.

In app reclame

Genereer extra omzet uit je app met mobiele advertenties. Informeer naar de mogelijkheden.

}

Urenregistraties

Handig voor bedrijven met veel (parttime) medewerkers: online formulieren voor urenregistraties. Gebruikersnaam, datum/tijd en geolocatie worden automatisch vastgelegd.

w

Enquêtes en beoordelingen

De meest efficiënte manier om antwoorden en resultaten te krijgen voor campagnes, evenementen en projecten! Maak formulieren voor enquêtes en beoordelingen. Voor gebruik op de smartphone, tablet of als webformulier.

Logistieke documenten

Documenten voor bedrijven ter bevordering van het vervoer over het water, door de lucht, per spoor en over de weg. Een praktische toepassing binnen een branche waarin bijna alle processen digitaal verlopen.

T

Veiligheidsformulieren

Met de steeds strenger wordende wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu werken veel bedrijven, verenigingen en instellingen met formulieren voor het naleven van de veiligheid. Zorg voor een efficiënte administratieve verwerking hiervan en laat deze formulieren digitaal invullen.

k

Reserveringsformulier

Bij uitstek geschikt voor hotels, campings en bungalowparken: online reserveringsformulieren, die uiteraard gekoppeld kunnen worden aan het reserveringssysteem.

Twitter feed

De laatste updates van je Twitter account altijd zichtbaar in de app. Je kunt zelfs reageren met de app!

Audio podcasts

Laat eenvoudig je podcast beluisteren via de app.

Audio stream

Bedien je fanbase optimaal met een toegankelijke en direct te openen audiostream.

Fotogalerij

Al je bedrijfsfoto’s in een overzichtelijke galerij. Een gebruiksvriendelijke module voor het uploaden en bewerken van afbeeldingen.

Website of shop

Een mobiele versie van je website of webshop die overzichtelijk, snel te openen en eenvoudig in gebruik is.

Lidmaatschappen

Diverse mogelijkheden om delen in je app af te schermen of alleen tegen betaling te laten zien.

 

Aanmeld- en inschrijfformulieren

Organiseer je wedstrijden of cursussen? Met een digitaal aanmeld- of inschrijfformulier, gekoppeld aan je website, app en/of database, kun je de aanmeldgegevens eenvoudig en overzichtelijk verwerven en beheren.

Verzendformulieren

Heb je een webshop en/of verzend je veel pakketten? Maak het jezelf een stuk gemakkelijker en creëer een digitaal verzendformulier.

Online formulieren

Uiteenlopende online formulieren voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging. Door jouzelf gemaakt in de stijl die jij wenst.

 

Handleidingen

Altijd handig: zet je handleidingen online en koppel ze aan je website of app. Zo zijn ze voor iedereen beschikbaar!

 

Afspraakformulier

Heb je een kapperszaak, tandartspraktijk, pedicuresalon of ander bedrijf in de beauty-, wellness- of zorgsector? Denk dan eens aan een digitaal afspraakformulier, gekoppeld aan de bedrijfsagenda, medewerkers en producten. Hiermee kunnen je klanten / patiënten zelf een afspraak inplannen, terwijl jij gewoon kan doorwerken.

 

Pushberichten

Breng ‘breaking news’ of aanbiedingen direct en effectief onder de aandacht bij de gebruikers van je app.

 

Aanbiedingen en deals

Stuur kortingscoupons naar je klanten of een specifieke klantengroep en verhoog de omzet van je bedrijf vanuit je loyale klantenbase.

 

Mensen

Creëer lijsten van je werknemers met roosters, afbeeldingen, tekst en contactinformatie. Je klant weet dus altijd wanneer wie aanwezig en bereikbaar is.

 

Menukaart / Assortiment

Een fraai vormgegeven en overzichtelijke module voor het presenteren van je menukaart/assortiment.

 

Andere features?

Wil je een andere feature aan je app toevoegen? Wij gaan op zoek naar een passende oplossing tegen een zo scherp mogelijke prijs.

 

Online formulieren en documenten

Online formulieren en documenten

TALLOZE TOEPASSINGEN

Stel je snel en eenvoudig je eigen online formulieren en documenten samen, zonder dat je verstand hoeft te hebben van programmeren of coderen. Alle formulieren en documenten zijn eenvoudig aan te passen op de huisstijl en activiteiten van je bedrijf, en zijn op talloze wijzen toe te passen.

Apps that work for you

Apps that work for you

VELE MOGELIJKHEDEN

Door de vele features en toepassingsmogelijkheden zijn de apps geschikt voor vrijwel alle bedrijven in uiteenlopende branches. Van restaurant tot kapperszaak, van groothandel tot chemiebedrijf en van woningcorporatie tot uitzendbureau. We passen de app geheel aan de huisstijl van je bedrijf of organisatie aan. Zowel de app als de back-end zijn volledig Nederlandstalig. De apps zijn te downloaden via de App Store, de Google Play Store en de Windows Store.

Rondje VAN DE Zaak

Rondje VAN DE Zaak

FEATURES

Een uitgebreide tool voor het creëren van jouw eigen app. Als verlengstuk van je organisatie helpt de App  je bij het genereren en binden van klanten. Of het bieden van een betere, efficiëntere dienstverlening richting je publiek of leden. En dat tegen een concurrerende prijs!

Translate »